Aktuellt:

Ögonläkare Aittala Ari betjänar:
22.06, 28.07, 25.08

 TAG KONTAKT

STIG IN

Öppet tisdagar 10-18,  övriga tider enligt tidsbeställning

Din optiker

Acoptik | Optikko

Optometrist Ann-Caroline Sinisalo
 ac@acoptik.fi

Mitt mål är att med hjälp av personlig betjäning och den nyaste teknologin hitta den lösning som bäst passar just dig och din syn. Min passion är att utvecklas och lära mig nya saker i mitt arbete.

Mina senaste skolningar har haft anknytning till nya utmaningar som en omfattande användning av sociala medier för med sig, så som torra ögon och korta kramper i ögonen. Jag har tillgång till branschens nyaste teknologi.

» PRISLISTA

Jag har utfört följande tilläggsskolningar:

  • Rätt att använda diagnostiska läkemedel
  • Rätt att prova kontaktlinser
  • Sakkunnig inom företagshälsovården

Du kan kontrollera vilka prestationer din optiker har gjort i optikernas öppna skolningsregister (på finska).

Jag publicerar nyheter om produkter och skolningar på Facebook och Instagram.

Acoptik | Optikko Ann-Caroline Sinisalo

Ögonläkartjänster

Aittala Ari, specialistläkare inom ögonsjukdomar, betjänar 1-2 gånger i månaden
Sarlos Sarita, specialistläkare inom ögonsjukdomar och ögonkirurgi, betjänar enligt möjlighet. Följ med aktuellt och tidsbokningen på nätet.

» PRISLISTA

Acoptik | Optikko Voittaja 2018
Acoptik | Optikko Voittaja 2018

Ann-Caroline
årets optiker 2018

Ann-Caroline is a top-class optician with years of experience of clinical work. She as great motivation to develop, learn and educate herself. Lately she has been focusing to dry eyes and of course contact lenses.”

Acoptik | Optikko Loviisa Opinnot

Kvalitativ service även i framtiden med tilläggsstudier

År 2020 påbörjades den första Masters of Health Care, Clinical Optometry mastersutbildningen i Oulun Ammattikorkeakoulu. Optiker Ann-Caroline Sinisalo är en av de lyckliga som beviljats en studieplats.

Utbildningen är mångårig, krävande och styr en del av optikerns tid och resurser till utbildningen. Ann-Caroline konstaterar, ”jag gör det för mina kunder. När utbildningen är avklarad kan jag ännu bättre och i ett tidigare skede hitta eventuella problem i ögonen samt ha ett mera omfattande samarbete med ögonläkarna”. På grund av studierna är den ambitiösa optikerns arbetsvecka kortare. Det kan alltså ta en längre tid än tidigare innan man får tid till synundersökning. ”Ett stort tack för ert tålamod, konstaterar optikern”.

Kontakt

Du kan avgiftsfritt parkera din bil på hotellets innergård. Ingång till hotellet direkt från innergården. Till optikerns utrymmen (1 vån) kommer du med att välja trapporna eller hissen.

I bottenvåningen finns en INVA-WC, mittemot AC optiks försäljningsautomat.

Besöksadress:
Brandensteinsgatan 17, LOVISA

Postadress:
PB 25, 07901 LOVISA

 

Tag kontakt:
040 865 0879

ac (at) acoptik.fi

Acoptik | Optikko Loviisa

AC optik sponsrar Sandra Jordman under säsongen 2019-2020

Acoptik | Optikko Sponsorointi


Mitt namn är Sandra Jordman och jag är en 20-årig längdskidåkare från Liljendal. Min nuvarande förening är Norrvalla Ski Team. Senaste vinter tog jag en 6:e plats i 20-års klassen vid ungdoms FM som bästa placering.

Mitt mål under de närmst kommande säsongerna är att utvecklas så mycket som möjligt som skidåkare och ett konkret mål som jag satt upp är att inom 3 år ta medalj på ungdoms FM i U23 klassen.

AC optik sporrar Otto att lyckas!

Acoptik | Optikko SIlmälasit

Otto Simosas, 25 år gammal toppidrottare från Borgå. Jag representerar numer Tampereen Pyrintö. Mina tillsvidare bästa prestationer är en tjugonde plats i VM-sprint 2017 och två personliga FM-medaljer i huvudserien för män. Dessutom har jag representerat Finland i bl.a. EM, världscupen och VM för studerande.

Mitt mål inför den stundande säsongen är att nå en plats bland de 15 bästa i både EM och VM.

AC optik sponsorerade solglasögon till SisuXtrail

Acoptik | Optikko Sisu X Trail