Din optiker

Ann-Caroline Sinisalo


Optometrist Ann-Caroline Sinisalo
ac@acoptik.fi

Mitt mål är att med hjälp av personlig betjäning och den nyaste teknologin hitta den lösning som bäst passar just Dig och din syn. Min passion är att utvecklas och lära mig nya saker i mitt arbete.

Mina senaste skolningar har haft anknytning till nya utmaningar som en omfattande användning av sociala medier för med sig, så som torra ögon och korta kramper i ögonen. Jag har tillgång till branschens nyaste teknologi.

» PRISLISTA

Jag har utfört följande tilläggsskolningar:

  • Rätt att använda diagnostiska läkemedel
  • Rätt att prova kontaktlinser
  • Sakkunnig inom företagshälsovården
Du kan kontrollera vilka prestationer din optiker har gjort i optikernas öppna skolningsregister (på finska).

Jag publicerar nyheter om produkter och skolningar på Facebook och Instagram.

Ögonläkartjänster

Specialistläkare inom ögonsjukdomar Ari Aittala betjänar en gång per månad på tidsbeställning (på finska, svenska och engelska).

» PRISLISTA

Ann-Caroline årets optiker 2018


Ann-Caroline is a top-class optician with years of experience of clinical work. She as great motivation to develop, learn and educate herself. Lately she has been focusing to dry eyes and of course contact lenses.”


Årets bästa optiker finns i Lovisa (Svenska Yle 8.7.2018)

AC optik sponsrar Sandra Jordman under säsongen 2019-2020

Mitt namn är Sandra Jordman och jag är en 20-årig längdskidåkare från Liljendal. Min nuvarande förening är Norrvalla Ski Team. Senaste vinter tog jag en 6:e plats i 20-års klassen vid ungdoms FM som bästa placering.

Mitt mål under de närmst kommande säsongerna är att utvecklas så mycket som möjligt som skidåkare och ett konkret mål som jag satt upp är att inom 3 år ta medalj på ungdoms FM i U23 klassen.

AC optik sporrar Otto att lyckas!

Otto Simosas, 25 år gammal toppidrottare från Borgå. Jag representerar numer Tampereen Pyrintö. Mina tillsvidare bästa prestationer är en tjugonde plats i VM-sprint 2017 och två personliga FM-medaljer i huvudserien för män. Dessutom har jag representerat Finland i bl.a. EM, världscupen och VM för studerande.

Mitt mål inför den stundande säsongen är att nå en plats bland de 15 bästa i både EM och VM.

AC optik sponsorerade solglasögon till SisuXtrail

Sisu-X-trail